Test utakmica ženske „A“ i „U-19“ selekcije BiH
Kao što je najavljano, ženska juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine će se od 12. do 14. februara pripremati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici(...)
Počeo kamp za mlade fudbalere iz dijaspore
Mladi fudbaleri bh porijekla koji žive u inostranstvu okupili su se danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje će u naredna tri dana nastojati da se nametnu selektorima naših omladinskih selekcija Toniju Karačiću, Sakibu Malkočeviću i Zoranu Erbezu(...)
Završene pripreme „U-16“ selekcije BiH
„U-16“ reprezentativci Bosne i Hercegovine u Trening centru NS/FS BiH u Zenici završili su danas trodnevne pripreme gdje su kroz treninge i test utakmice nastojali da se nametnu srtučnom štabu za naredne reprezentativne akcije(...)
Održana sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH
Redovna 40. sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH, pod predsjedavanjem predsjednika Elvedina Begića, održana je danas u Sarajevu. Prisustvovalo je svih 15 članova Izvršnog odbora, kao i članovi Odbora za posredovanje i savjetovanje Ivan Osim i Sead Kajtaz(...)
VIJESTI
10.02.2016

Završen kamp za fudbalere iz dijaspore

Mladi igrači bh porijekla koji žive u inostranstvu okupljeni u Trening centru NS/FS BiH, završili su danas trodnevne pripreme (...)

10.02.2016

Twitter profil Rome na bosanskom jeziku

Trojica bh. reprezentativaca Miralem Pjanić, Edin Džeko i Ervin Zukanović, nastupaju za italijansku Romu, pa ovaj klub pomalo možemo nazvati i bosanskim (...)

09.02.2016

Test utakmica ženske „A“ i „U-19“ selekcije BiH

Kao što je najavljano, ženska juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine će se od 12. do 14. februara pripremati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici (...)

08.02.2016

Počeo kamp za mlade fudbalere iz dijaspore

Mladi fudbaleri bh porijekla koji žive u inostranstvu okupili su se danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje će u naredna tri dana nastojati da se nametnu selektorima naših omladinskih selekcija Toniju Kara (...)

07.02.2016

Ponosan sam što sam reprezentativac

Trodnevne pripreme „U-16“ reprezentacije Bosne i Hercegovine u Trening kampu u Zenici završene su danas (...)

07.02.2016

Završene pripreme „U-16“ selekcije BiH

„U-16“ reprezentativci Bosne i Hercegovine u Trening centru NS/FS BiH u Zenici završili su danas trodnevne pripreme gdje su kroz treninge i test utakmice nastojali da se nametnu srtučnom štabu za naredne repr (...)

06.02.2016

Motivišu me reprezentativna okupljanja

Već drugi dan „U-16“ reprezentativci BiH se pripremaju u Zenici, a među njima je i igrač Željezničara Ahmed Hasanović (...)

Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine

Ferhadija 30, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina
E-mail: info@nsbih.ba