Ažurirani raspored medijskih aktivnosti „U-21“ reprezentacije BiH
Iako je ranije najavljeno da će se mladi reprezentativci BiH pripremati u Vogošći do 27. 3., oni će sutra u 9 sati krenuti za Tuzlu gdje će boraviti do prijateljske utakmice sa SAD-om(...)
Centar za edukaciju NS/FS BiH – produženje licenci
Obavještavamo sve trenere koji pohađaju odgovarajuće edukacione progame u Centru za edukaciju trenera NS/FS BiH, da će seminar za produženje validnosti UEFA licenci biti održan od 4. 4. (od 12 sati) do 6. 4. 2015. godine, u hotelu „Park“ u Vogošći(...)
Medijske aktivnosti „A“ i „U-21“ reprezentacija BiH
„A“ reprezentacija BiH će se okupiti u ponedeljak 23. marta u Trening centru NS/FS BiH u Zenici i početi pripreme za kvalifikacioni susret sa Andorom (28. 3. 2015., Andorra la Vella) i prijateljski sa Austrijom (31. 3. 2015., Beč)(...)
Prestanak važenja licenci zastupnika igrača
FIFA je usvojila novi Pravilnik o posrednicima u transferima igrača, koji stupa na snagu prvog aprila ove godine (01.04.2015.). U skladu sa čl. 11 ovog FIFA Pravilnika, ukida se postojeći način licenciranja zastupnika igrača i sve postojeće licence postaju nevažeće(...)
VIJESTI
26.03.2015

Odrađen prvi trening u Andori

U dobroj atmosferi je protekao prvi od dva planirana treninga u Andori, bez obzira što bh reprezentativci nisu imali vremena ni da predahnu nakon putovanja. Svi igrači su trenirali, ali kao i na ranijim treninzim (...)

26.03.2015

Mladi reprezentativci odradili posljednji trening pred utakmicu sa SAD-om

Danas je na stadionu „Tušanj“ u Tuzli mlada reprezentacija BiH odradila posljednji trening uoči sutrašnje utakmice sa „U-23“ selekcijom SAD-a (...)

26.03.2015

Bh Zmajevi stigli u Andoru

Nakon leta iz Sarajeva do Girone i tročasovne vožnje autobusom bh reprezentativci su stigli u Andoru i smjestili se u hotel „Park“ (...)

26.03.2015

Delegacija NS/FS BiH na prijemu u Predsjedništvu BiH

Članovi Predsjedništva BiH Dragan Čović i Bakir Izetbegović primili su jutros, prije polaska našeg tima za Andoru, delegaciju NS/FS BiH koju su činili predsjednik Elvedin Begić, potpredsjednici Darko Ljuboje (...)

26.03.2015

Bh reprezentativci otputovali za Andoru

Reprezentacija BiH krenula je danas iz Sarajevu za Andoru gdje će u subotu, 28. marta odigrati utakmicu kvalifikacija za EP (...)

25.03.2015

Mladi reprezentativci sutra treniraju na Tušnju

„U-21“ reprezentativci BiH odradili su danas na stadionu „Simin Han“ u Tuzli još jedan trening u sklopu priprema za predstojeće susrete prije kojeg su se predstavnicima medija obratili igrači Amar Rahmano (...)

25.03.2015

Bh kadeti bolji od Mađarske

Kadetska reprezentacija BiH pobijedila je danas u Felcsutu domaćina turnira, selekciju Mađarske sa 2:1 u trećem kolu grupe 7 Elitnog kruga kvalifikacija za EP (...)

Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine

Ferhadija 30, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina
E-mail: info@nsbih.ba