Volio bih da izađem iz nekog klišea
Nešto više od mjesec dana je prošlo od izbora Mehmeda Baždarevića na funkciju selektora „A“reprezentacije BiH. Mnogo posla i aktivnosti je pred njim a o tome kako je proveo prvi radni mjesec Baždarević kaže(...)
Nije bilo nikakvog upada SIPA-e u prostorije NS/FS BiH
Povodom priloga emitovanog u Dnevniku 2 FTV od 26. 01. 2015. o navodnoj istrazi koju u Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH, po nalogu Tužilaštva BiH, provode pripadnici SIPA-e, te tvrdnjama da je tom prilikom izuzeta određena dokumentacija vezana za troškove učešća reprezentacije BiH na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prošle godine, što su potom prenijeli i brojni portali, Nogometni/Fudbalski savez saopštava sljedeće(...)
Futsal reprezentacija BiH u drugom meču bolja od Slovenije
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u futsalu odigrala je večeras u Podčetrteku drugu prijateljsku utakmicu sa selekcijom Slovenije(...)
FIFA rang lista: BiH na 29. poziciji
Na posljednjoj FIFA rang listi najboljih svjetskih reprezentacija koja je objavljena danas, selekcija Bosne i Hercegovine se nalazi na 29. mjestu sa 817 bodova(...)
VIJESTI
27.01.2015

Volio bih da izađem iz nekog klišea

Nešto više od mjesec dana je prošlo od izbora Mehmeda Baždarevića na funkciju selektora „A“reprezentacije BiH. Mnogo posla i aktivnosti je pred njim a o tome kako je proveo prvi radni mjesec Baždarevi (...)

27.01.2015

Kolegij selektora svih reprezentacija BiH

Danas je u prostorijama NS/FS BiH tehnički odjel organizovao kolegij selektora svih reprezentacija BiH (...)

27.01.2015

Sastanak sa selektorom Baždarevićem i njegovim pomoćnicima

Tehnički odjel NS/FS BiH je danas održao nekoliko sastanaka sa novoimenovanim selektorima reprezentacija BiH, a prvi od njih je bio sa selektorom Mehmedom Baždarevićem i njegovim asistentima Draganom Perićem (...)

27.01.2015

Kamp za ženske selekcije

U Trening kampu NS/FS BiH nakon pionirske muške selekcije, od četvrtka 29. januara pa do 31. januara radiće ženska „U-15“ reprezentacija (...)

27.01.2015

Nije bilo nikakvog upada SIPA-e u prostorije NS/FS BiH

Povodom priloga emitovanog u Dnevniku 2 FTV od 26. 01. 2015. o navodnoj istrazi koju u Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH, po nalogu Tužilaštva BiH, provode pripadnici SIPA-e, te tvrdnjama da je tom prilikom izuzeta (...)

26.01.2015

Futsal reprezentacija BiH u drugom meču bolja od Slovenije

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u futsalu odigrala je večeras u Podčetrteku drugu prijateljsku utakmicu sa selekcijom Slovenije (...)

26.01.2015

Okupila se „U-15“ reprezentacija

Danas su se u Trening centru NS/FS BiH u Zenici okupili „U-15“ reprezentativci BiH gdje su već odradili jedan trening u sklopu zimskog kampa (...)

Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine

Ferhadija 30, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina
E-mail: info@nsbih.ba