Zajko Zeba najbolji igrač BH Telecom Premijer lige BiH
Manifestacija izbora najboljih pojedinaca ligaških takmičenja za sezonu 2015/2016. održana je večeras u hotelu „Terme“ na Ilidži(...)
Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo osvojile Kup BiH!
Finalni susret Kup-a BiH za žene odigran je danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, a ekipa SFK 2000 Sarajevo pobijedila je bijeljinski Radnik Bumerang sa 6:0(...)
Centar za edukaciju NS/FS BiH – Kurs za sticanje trenerske C licence
Centar za edukaciju NS/FS BiH organizuje kurs za sticanje nacionalne C licence za trenere za kantonalne/područne/županijske saveze NS/FS BiH(...)
Prodaja ulaznica za utakmicu Španija-BiH
Ljubitelji fudbala u Švajcarskoj imaće priliku da na AFG Areni u St. Galenu prisustvuju još jednoj utakmici svjetske klase. U nedjelju, 29. maja 2016. u 18 sati aktuelni prvak Evrope, selekcija Španije, odigraće prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine(...)
VIJESTI
27.05.2016

Svi radili sa velikim motivom i željom

Večerašnji trening bh reprezentativci odradili su na „AFG Areni.“ Svi igrači, bez obzira na sparno i toplo vrijeme su trenirali maksimalnim intenzitetom (...)

27.05.2016

Administracija za licenciranje klubova NS/FS BIH poduzela sve radnje prema odredbama Pravilnika o licenciranju

U vezi sa medijskim natpisima u sredstvima javnog informisanja i web portalima, a vezano izdavanje licence NK „Čelik“ iz Zenice, Administracija za licenciranje klubova NS/FS BIH provodi potrebne aktivnosti na o (...)

27.05.2016

Svi žele igrati protiv Španije

Haris Medunjanin nije bio na proteklom okupljanju u martu mjesecu i to shvata kao dio procesa stvaranja tima: „Drago mi je što sam ponovo tu. Naravno, shvatam da je selektor testirao neke mlađe i nove igrače (...)

27.05.2016

Uvijek je izazov igrati protiv Španije

Drugi dan okupljanja u St. Galenu protiče mirno. Plan treninga je izmijenjen pa su se igrači jutros uglavnom odmarali ili družili u hotelu. Golman reprezentacije Asmir Begović je uvijek spreman za razgovor ka (...)

26.05.2016

Povrijeđen Tino Sušić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine okuplja se u St. Gallenu gdje će u nedjelju odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Španije (...)

26.05.2016

Zadovoljni smo kako su igrači radili

Prvi trening odrađen je večeras u St. Galenu a na raspolaganju selektoru Baždareviću i njegovom stručnom štabu su bili sljedeći igrači: Begović, Pirić, Karačić,Vranješ, Spahić, Zukanović, Cocalić, Š (...)

26.05.2016

Bh juniori u drugom meču bolji od Srbije

Nakon poraza prije dva dana od 0:1, juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se revanširala vršnjacima iz Srbije pobijedivši sa 2:0 (...)

Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine

Ferhadija 30, Sarajevo 71000
Bosna i Hercegovina
E-mail: info@nsbih.ba