Plan aktivnosti Centra za edukaciju NS/FS BiH

"A" reprezentacija (M)

Na FIFA rang listi najboljih svjetskih reprezentacija objavljenoj danas, selekcija Bosne i Hercegovine se kao nalazi na 56. poziciji sa 1410 bodova, što je za jedno mjesto lošije u odnosu na posljednju listu objavljenu u decembru prošle godine.

Novi selektor Ivaylo Petev krenuo je sa konkretnim aktivnostima u cilju što kvalitetnijih priprema za predstojeće izazove „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine.

I prije nego što je zvanično imenovan za selektora „A“ reprezentacije BiH o Ivaylu Petevu i njegovom sportskom putu uglavnom je sve bilo napisano. O čovjeku, kojeg je malo ko lično zaista poznavao, u javnosti se već kreirala slika i stvorio antagonizam, u potpunosti suprotan mišljenju kako je ovo tradicionalno gostoljubiva sredina. Navikao na izazove i teškoće koje uvijek prate one odlučne da uspiju, i novi selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine je dostojanstveno i sa optimizmom prihvatio sve „oštrice“ upućene na račun drugih u instituciji koja se zove NS/FS BiH.

Rukovodstvo NS/FS BiH dogovorilo je odigravanje još jedne prijateljske utakmice, nakon martovskog duela sa Kostarikom. Riječ je o prijateljskom susretu „A“ selekcija BiH i Crne Gore koji će se igrati drugog juna (02. 06. 2021.) u Bosni i Hercegovini.

Press konferencija na kojoj je predstavljen novi selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev održana je danas u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.

Najnoviji tweetovi

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba