Vijesti

Vijesti

U Sarajevu je danas održana sjednica Drugostepene komisije za licenciranje klubova Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Ženska „U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u Zenici odgovarajuću selekciju Slovenije sa 1:0.

U sjedištu UEFA u Nyonu danas je obavljen žrijeb parova prvog kruga kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope.

Žrijeb prvog i drugog kruga kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka održan je danas u sjedištu UEFA u Nyonu.

U Sarajevu je danas održana 25. redovna sjednica Izvršnog odbora NS/FS BiH pod predsjedavanjem Predsjednika Elvedina Begića.

Ženska „U-15“ reprezentacija Bosne i Hercegovine će od 23. do 26. juna učestvovati na turniru „Trofej FS Crne Gore“ u Podgorici.

Ženska „U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas u prijateljskom meču u Trening centru NS/FS BiH u Zenici od vršnjakinja iz Slovenije sa 0:4.

Izvlačenje parova BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2018/19. biće obavljeno u srijedu, 20. juna u 12:00 sati u hotelu „Terme“ na Ilidži.

„U-18“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su se u subotu okupili u Vogošći gdje se spremaju za nastup na XVIII Mediteranskim igrama koje će ove godine biti održane u španskoj Tarragoni.

U susretu drugog kola grupe 7 kvalifikacija za UEFA Kup regija u Trutnovu (Češka Republika) selekcija PFS Istočno Sarajevo je ubilježila i drugi poraz.