Informacija o kupovini ulaznica za kvalifikacione utakmice „A“ reprezentacije BiH

 

Prvu utakmicu u kvalifikacionom ciklusu za odlazak na EURO 2024. koji će biti održan u Njemačkoj, naša „A“ reprezentacija će odigrati protiv reprezentacije Islanda na stadionu „Bilino polje“ u Zenici 23.03.2023. godine sa početkom u 20:45 sati.

NS/FS BiH obavještava javnost da je u saradnji sa bosanskohercegovačkim web-shopom za online prodaju ulaznica, Kupikartu.ba, omogućena prodaja za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine. Svi zainteresovani će svoje ulaznice moći kupiti putem zvanične platforme Kupikartu.ba za domaće utakmice „A“ reprezentacije. Informaciju o datumu i vremenu početka prodaje ulaznica „A“ reprezentacije za utakmicu sa reprezentacijom Islanda, kao i ostalim detaljima vezanim za prodaju ulaznica putem ove platforme, NS/FS BiH će objaviti naknadno na svojoj web stranici.

 

Utakmica Slovačka-Bosna i Hercegovina

U prethodnim danima smo zaprimili veliki broj upita naših navijača u vezi sa kupovinom ulaznica za drugu utakmicu kvalifikacionog ciklusa za plasman na EURO 2024. godine. Ova utakmica će se odigrati u Bratislavi 26.03.2023. godine protiv reprezentacije Slovačke. Ovim putem obavještavamo javnost da je zbog incidenata na posljednjoj utakmici UEFA „Lige Nacija“ u Rumuniji, NS/FS BiH kažnjen od strane Disciplinske komisije UEFA novčanom kaznom od 10.000 EURA i zabranom prodaje ulaznica svojim navijačima za narednu gostujuću utakmicu u zvaničnim takmičenjima. Kako je ova utakmica prva zvanična utakmica u organizaciji UEFA, neće biti organizovan sektor za gostujuće navijače, niti će biti omogućena kupovina ulaznica za gostujuće navijače putem NS/FS BiH.

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba