Plan aktivnosti Centra za edukaciju NS/FS BiH

NS/FS BiH i Ziraat Bank nastavljaju saradnju

Nogometni/fudbalski savez Bosne i Hercegovine i Ziraat Bank potpisali su danas Ugovor kojim su ozvaničili nastavak saradnje i u narednoj godini.

Potpise na Ugovor o ekskluzivnom partnerstvu stavili su predsjednika Uprave Ziraat banke Jusuf Dilaver i generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić.

„Ziraat banka je banka koja već 23 godine pokušava na svaki način da doprinese ekonomiji ove zemlje. Mi, u svim zemljama u kojima poslujemo, predstavljamo sebe kao banku koja je više od banke, a BiH je možda i najbolje mjesto kojem priliči ova definicija. Mi u BiH ne doprinosimo samo ekonomskom stanju ove zemlje već i njenom kulturnom, društvenom i sportskom životu,“ izjavio je Jusuf Dilaver, predsjednik Uprave Ziraat banke.

„Želim da se zahvalim gosp. Dilaveru i Ziraat banci na povjerenju koje već sedam godina ukazuju Nogometnom savezu BiH. Ovo partnerstvo ima dimenziju prijateljstva, te se nadam da će se nastaviti i ubuduće“, rekao je generalni sekretar NS/FS BiH, Adnan Džemidžić.

U obraćanju medijima Predsjednik Uprave Ziraat banke posebno je naglasio: „Meni lično, najdraže je ovo partnerstvo sa Nogometnim savezom BiH. Vrlo emotivno doživljavam svaki uspjeh Nogometnog saveza, odnosno fudbalskog tima, ali me razžalosti i svaki neuspjeh i moram reći da ne razdvajam fudbalski tim BiH od fudbalskog tima moje zemlje. Nadam se da ćemo svi skupa svjedočiti vrlo uspješnom periodu“.

I Generalni sekretar NS/FS BiH je istakao da Savezu puno znači pomoć Ziraat banke i to: „Ne samo u sportskom segmentu već i u savjetodavnom, posebno vezanom za projekte koje Savez planira. Uspjeli smo napraviti sinergiju, imamo sigurnog partnera sa kojim ćemo nastojati da idemo pravim putem jer mislimo da imamo zajednički cilj a to je uvijek težiti postizanju najboljih rezultata. Vjerujem da ćemo sa našim poslovnim partnerima uživati na EURO-u, jer sam siguran da ćemo tamo zajedno gledati našu reprezentaciju, bez obzira na trenutnu situaciju.“

Na kraju službenog dijela razmijenjeni su pokloni, dres sa brojem sedam koji simbolizuje sedam godina saradnje uručen je predstavniku Ziraat banke a sa druge strane, u Savez je „stigao“ komplet za tursku kafu. Generalni sekretar Adnan Džemidžić se zahvalio uz želju da se kafa iz ovog kompleta posluži na proljeće, kad se naš tim plasira na EURO 2020.

SELEKCIJA U P N I +G -G +/- B
francuskaFrancuska 6 3 3 0 8 3 5 12
ukrajinaUkrajina 5 0 5 0 6 6 0 5
finska Finska 4 1 2 1 4 5 -1 5
bihBiH 4 0 3 1 5 6 -1 3
kazahstanKazahstan 5 0 3 2 5 8 -3 3

 

World Cup Qatar 2022 Qualifiers - Group D - pregled utakmica

Muška A selekcija
NAREDNE UTAKMICE
kazahstan 09.10.2021 Bosna i Hercegovina
KAZ - BIH

Najnoviji tweetovi

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba