Produženje validnosti UEFA licenci

Prodaja ulaznica za utakmicu sa Lihtenštajnom

Informacija o prodaji ulaznica za utakmicu Bosna i Hercegovina-Lihtenštajn (05.09.2019.)

U okviru kvalifikacija za EURO 2020, reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoju narednu utakmicu odigrati sa reprezentacijom Lihtenštajna na stadionu „Bilino Polje“ u Zenici. NS/FS BiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme za ovaj meč, koje su uključivale plan prodaje i distribuciju ulaznica.

Cijene ulaznica za utakmicu u Zenici su: „Zapad“ 40 KM, „Istok“ 30 KM, „Sjever“ i „Jug“ 20 KM. Prodaja će se, u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA, vršiti na sljedeći način:

Prodaja ulaznica u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotrans

NS/FS BiH je prema utvrđenim pravilima, a kako bi omogućili većem broju naših navijača da posmatraju narednu kvalifikacionu utakmicu i spriječio eventualnu manipulaciju ulaznicama, ustanovio principe koji će biti primijenjeni prilikom prodaje ulaznica, i to:

  • Jedna osoba može kupiti po 2 (dvije) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta);
  • Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena;
  • Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica;
  • Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotransa“, prema spisku koji će blagovremeno biti objavljen putem sredstava informisanja;
  • NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

NS/FS BiH je prodajom u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotransa“ učinio dostupnu kupovinu ulaznica svim svojim vjernim navijačima.

Prodaja ulaznica počinje sutra, 27. 08. 2019. godine u 12:00 sati.

Neposredna prodaja rezervisanih ulaznica za potrebe sljedećih kategorija, i to: Igrača „A“ reprezentacije, stručnih štabova „A“ reprezentacije, organizovanih i registrovanih navijačkih grupa, stručnih štabova svih ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalnih/županijskih i područnih saveza putem entitetskih saveza, klubova „BH Telecom“ Premijer lige BiH, članova organa i tijela NS/FS BiH, zaslužnih nogometni/fudbalski radnika i bivših reprezentativaca BiH, sponzora i partnera NS/FS BiH, organa i institucija državnog i entitetskog nivoa, će se vršiti direktnom prodajom na recepciji nove poslovne zgrade NS/FS BiH (ul. Bulevar Meše Selimovića br. 95) svakoga dana u periodu od 11:00 do 13:00 sati.

Posebna napomena:

Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i osvjedočene prijatelje da se prilikom ulaska na stadion, striktno pridržavaju uputstva za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se to poštuje.

NS/FS BiH je shodno važećim standardima FIFA/UEFA instalirao nove elektronske brojače sa elektronskim čitačima ulaznica na ulazima stadiona, te bi nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu.

Spisak prodajnih mjesta za utakmicu BiH-Lihtenštajn možete preuzeti OVDJE.

SELEKCIJA U P N I +G -G +/- B
italijaItalija 10 10 0 0 37 4 33 30
finskaFinska 10 6 0 4 16 10 6 18
grckaGrčka 10 4 2 4 12 14 -2 14
bihBiH
10 4 1 5 20 17 3 13
armenijaArmenija 10 3 1 6 14 25 -11 10
lihtenstajnLihtenštajn 10 0 2 8 2 31 -29 2

European Qualifiers 2018/2020 - Group J - pregled utakmica

genius sports logo

Najnoviji tweetovi

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba