Plan aktivnosti Centra za edukaciju NS/FS BiH

Video sastanak sa selektorima

Predstavnici NS/FS BiH i selektori svih nacionalnih selekcija osim muške „A“ reprezentacije održali su danas video sastanak.

Generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić, izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav sa saradnicima razgovarali su danas sa skautom nacionalnih selekcija Sakibom Malkočevićem i sa selektorima Slobodanom Starčevićem („U-21“ reprezentacija), Samirom Hurem (ženska „A“ reprezentacija), Slavenom Musom (muška „U-19), Draganom Jevtićem (ženska „U-19), Nerminom Šabićem (muška „U-17), Ilijom Lucićem (ženska „U-17“), Zoranom Erbezom (Muška „U-15), Ivom Krezom (muška futsal reprezentacija) i Nijazom Mulahmetovićem (ženska futsal reprezentacija).

Povod za održavanje sastanka bila je aktuelna situacija u nogometu/fudbalu, prekid svih takmičenja i reprezentativnih okupljanja uslijed pandemije korona virusa.

Razgovaralo se o planovima za budućnost i novim okupljanjima reprezentativnih selekcija kad to bude moguće. NS/FS BiH će pratiti aktuelnu situaciju u Bosni i Hercegovini vezano za pandemiju, kao i preporuke FIFA i UEFA.

Još jednom je istaknuto da je međusobna saradnja selektora na visokom nivou, te se ističe važnost praćenja mjera nadležnih organa i zdravstvenih institucija u Bosni i Hercegovini, kako bi se što prije situacija vratila u normalno stanje, a igračice i igrači ponovo vratili na terene.

UEFA LIGA NACIJA

intro

SELEKCIJA U P N I +G -G +/- B
italijaITALIJA 2 1 1 0 2 1 1 4
italijaHOLANDIJA 2 1 0 1 1 1 0 3
poljskaPOLJSKA 2 1 0 1 2 2 0 3
bihBIH 2 0 1 1 2 3 -1 1

genius sports logo

Ženski fudbal

Najnoviji tweetovi

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba