Plan aktivnosti Centra za edukaciju NS/FS BiH

Predsjednik Zeljković obišao stadion FK “Slavija”

Predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković današnje radne aktivnosti počeo je posjetom stadionu FK “Slavija” u Istočnom Sarajevu. Na ovom stadionu igraće se utakmice kadetskih selekcija, u okviru Evropskog prvenstva, čiji domaćin je BiH.

Na sastanku sa gradonačelnikom Istočnog Sarajeva Ljubišom Ćosićem, te načelnikom opštine Istočno Novo Sarajevo Jovanom Katićem, predsjednik Vico Zeljković razgovarao je o rekonstrukciji stadiona ali i o situaciji u FK „Slavija“.

Stadion „Slavije“ je jedan od četiri stadiona u BiH na kojima će se igrati susreti Evropskog prvenstva u fudbalu za kadetkinje 2022. godine, a predsjednik Zeljković je istakao šta je u planu:

„Prioritet su izgradnja reflektora, adaptacija kompletnog travnatog terena, te adaptacija svlačionica i drugih sadržaja kako bi se ispunili uslovi za održavanje Evropskog prvenstva za kadetkinje.“

Osim rekonstrukcije stadiona NS/FS BiH, na čelu sa predsjednikom Zeljkovićem će u okviru svojih nadležnosti pronaći način da pomogne i FK „Slavija“.

Nakon ove posjete, naredna radna aktivnost Predsjednika je sjednica Izvršnog odbora, koja se održava u Zenici, kao i prisustvo i podrška našoj reprezentaciji u prijateljskom susretu protiv selekcije Kostarike.

Ženski fudbal

kontaktizenskihklubova

Najnoviji tweetovi

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba