INFORMACIJE U VEZI POLAGANJA FIFA ISPITA ZA FUDBALSKE AGENTE (SEPTEMBAR 2023.)

Postupak ispitivanja i licenciranja će provoditi direktno FIFA putem svojih službi i platformi u saradnji sa nogometnim/fudbalskim savezima članovima FIFA-e.

Polaganje ispita obavlja se isključivo na jednom od sljedeća tri jezika: engleski, španski ili francuski.

Naknada za pokrivanje administrativnih troškova za polaganje ispita u Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH iznosi 200,00 KM, a svi prijavljeni kandidati dužni su na dan polaganja ispita predočiti dokaz o uplati prednje navedene naknade, bez kojeg dokaza neće moći pristupiti ispitu.

Instrukcije za plaćanje naknade su postavljene na FIFA platformu, kao i u zasebnu rubriku na web stranici Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH „Nogometni/fudbalski zastupnici“.

Materijale neophodne za pripremu ispita kao i sve ostale informacije u vezi sa polaganjem ispita za FIFA nogometne/fudbalske zastupnike možete pronaći klikom na ovaj link: https://www.fifa.com/legal/football-regulatory/agents/how-to-become-a-licenced-football-agent 

 

TERMIN ZA POLAGANJE ISPITA ZA NOGOMETNE/FUDBALSKE ZASTUPNIKE U NOGOMETNOM/FUDBALSKOM SAVEZU BIH (SEPTEMBARSKI ROK) JE UTVRĐEN ZA DAN:

SRIJEDA, 20.09.2023. GODINE U 12:00 SATI

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba