Plan aktivnosti Centra za edukaciju NS/FS BiH

Imamo zajednički cilj i moramo raditi svi kao jedan

Press konferencija na kojoj je predstavljen novi selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev održana je danas u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.

Osim selektora, predstavnicima medija su se obratili i potpredsjednik NS/FS BiH Milorad Sofrenić, te generalni sekretar Adnan Džemidžić.

Selektor Ivaylo Petev je između ostalog rekao:

„Velika čast, ali i velika odgovornost za mene je što sam izabran za selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine. Vjerujem u sebe i sve ću učiniti da napravimo dobar rezultat. BiH ima jako kvalitetne igrače i vjerujem da će doći i rezultati koje svi želimo. Atmosfera je bitna i pokušaćemo da izvučemo maksimum iz igrača. Grupa je teška i mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do uspjeha. Imamo zajednički cilj i moramo raditi svi kao jedan.“

Sofrenić je izjavio:

„Čestitam novom selektoru i želim uspjeh njemu, nama i našoj reprezentaciji, te da u kvalifikacijama ostvarimo željeni rezultat, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo. Danas smo imali i sjednicu Izvršnog odbora gdje smo ostali pri dogovoru da stručni štab „A“ selekcije čine bh. treneri. U narednom periodu selektor će komunicirati sa potencijalnim kandidatima, kako bi procijenio koji će to treneri činiti njegov stručni štab.“

Adnan Džemidžić se zahvalio medijima što prate rad Saveza i izrazio nadu da ćemo se svi zajedno radovati dobrim rezultatima reprezentacije BiH.

Kompletnu press konferenciju možete pogledati u video prilogu.

Najnoviji tweetovi

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba