Plan aktivnosti Centra za edukaciju NS/FS BiH

Ivica Barbarić sa saradnicima u posjeti NS/FS BiH

Novi selektor „U-19“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivica Barbarić danas je prvi put posjetio NS/FS BiH nakon što je nedavno imenovan na ovu funkciju.

Izvršni direktor Sektora za sport NS/FS BiH Elmir Pilav i viši stručni saradnik za nacionalne selekcije Darko Ljubojević sastali su se u „Kući fudbala“ u Sarajevu sa Barbarićem i članovima stručnog štaba „U-19“ selekcije Zoranom Dragišićem, Admirom Raščićem i Goranom Brašnićem.

Na sastanku su precizirane i dogovorene akcije za naredni period s ciljem stvaranja selekcije koja će se takmičiti za plasman na Evropsko prvenstvo u narednom kvalifikacionom ciklusu.

Ivica Barbarić sa dosta entuzijazma pristupa novom poslu:

„Sa zadovoljstvom sam prihvatio da budem selektor „U-19“ reprezentacije jer me motivira rad sa mladim igračima, a naročito je interesantan ovaj uzrast. Danas smo ostvarili prvi kontakt i sastanak sa mojim budućim saradnicima i predstavnicima Saveza je bio konstruktivan. Razmijenili smo razmišljanja, imamo iste ideje i vjerujem da ćemo imati dobru saradnju u budućnosti“, kaže Barbarić.

„U-19“ reprezentacija Bosne i Hercegovine će u novembru ove godine u kvalifikacijama za EURO 2021/22. u grupi 6 za protivnike imati selekcije Republike Irske, Bugarske i Crne Gore.

Ženski fudbal

Najnoviji tweetovi

Povežite se

Kontakt

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine

Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo

Tel: +(387) 033 276-676

Fax: +(387) 033 444-332

Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Web stranica: https://www.nfsbih.ba